Hva skjer?

Nytt parkeringstilbud på Sola

Det er Flight Park som kommer med et nytt parkerings- og servicetilbud på Stavanger Lufthavn Sola, når de starter opp i slutten av mai. Se en film om konseptet HER

Flight Park har allerede vært tilstede på Oslo Lufthavn Gardermoen i åtte år, og åpner på Sola som første flyplass utenfor hovedstaden.

En rekke servicetjenester

tillegg til parkering leverer selskapet også en rekke tilleggstjenester, som vask og polering av bil, EU-kontroll, ruteskift, service og reparasjon av bil og hjulskift. Flight Park har også meget god kapasitet på EL-billading.

Lever bilen fra deg […]

Hva mener næringslivet om Forus’ 4 nye kjerneområder?

– Vil de etablere seg og bruke penger på å etablere seg der? Det er det sentrale spørsmålet, mener Ragnar Tveterås, professor ved Universitetet i Stavanger.

Han mener det er interessant med de fire nye kjerneområdene som den interkommunale planen lanserer. Fire områder er pekt ut som sentrale hubber for etablering på Forus, der kollektivaksen gir enkel tilgang med buss.

Der skal næring, småhandel få etablere seg med opp mot 400 prosent utnyttelsesgrad.

Områdene er Koppholen vis-a-vis Tvedtsenteret, 2020 park, Forussletten sør og Kanalsletten. Det blir en stram parkeringsregulering for å f […]

Følg med på tenåringene

– Adferden deres peker fremover på hva vi har i vente. Det sier Stine Lomholt, Senior Consultant, Scandinavian Retail Institute, under sitt besøk på Forusmøtet 2018.

Hun forklarte hva dagens unge med sin adferd viser oss.

– Ungdommer åpner ikke en tilbudsavis, de blir inspirert av venner og av Instagram. Youtubernes inflytelse på dagens ungdom er helt enorm. Youtube er en som en sveitserkniv, kan brukes til alt, sier Lomholt.

Hun skisserte flere sentrale handelstrender som er på vei; Konseptet ”smartshopping” Lomholt nevnte flere eksempler på butikker som leverer alt du trenger og full service.

– Rent the runway er et […]

Forus Ladested vil ha offshoreparkering

Nå er parkeringshusets folk ute på frierferd for å få oljearbeidere som reiser offshore til å parkere på Forus. Prisene er svært konkurransedyktige.

– Vi har knallpriser på parkering, og har inkludert i prisen en shuttlebuss som kjører folk til og fra flyplassen på 7 minutter, reklamerer Elin Jakobsen Svee i Q Park. Hun står i bresjen for markedsføringen av parkeringshuset som både leverer energi, transport og parkering.

250 ladeplasser for elbiler

Forus Ladested er et parkeringshus som innen kort tid skal levere 250 ladeplasser for elbiler. Målet er å produsere egen strøm. – Det betyr […]

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Next page ›