God service med elsykkel når bilen er på service

Møller Bil Forus og Møller Bil Stavanger er først ut på Forus med å tilby el-sykler til sine kunder som leverer bilen sin inn til service. – Vi vil legge til rette for at kundene booker elsykkel når de booker service, sier John Arild Lien, daglig leder Møller Bil Forus.

– El-sykler er fantastisk! Vi kommer til å ha fire elsykler på Audi- og Skodaverkstedet vårt i Vassbotnen 6, og fire elsykler på verkstedet for Volkswagen i Vassbotnen 17. Dermed kan de som ønsker det få tråkke seg videre på jobb med godt trøkk av elmotoren i sykkelen, sier Lien entusiastisk.

Han er også svært fornøyd med å være først ute med el-bysykkelordningen i Sandnes. – Kommunegrensen går midt mellom byggene her, så nå viser vi vei med elsyklene også i Sandnes, gliser han.

Møller Bil Forus og Møller Bil Stavanger har til sammen 110 biler daglig inne for vedlikehold på sine verksteder, og selskapet har stor tro på at kundene ønsker å transportere seg videre på elsykler.     – Det kan jo også være at folk som jobber i nabolaget oppdager muligheten for å låne en elsykkel, så dette gleder vi oss til å prøve ut og følge med på.

Forus Næringspark lanserer el-syklene for fullt på Forus under oljemessen ONS i august, og det vil bli lagt merke til at elbysyklene er et godt alternativ.
– For oss som jobber i bilbransjen er vi glade for denne måten å ta samfunnsansvar på, våre bilprodusenter jobber kontinuerlig for å levere grønnere løsninger og det ønsker Møller Bil med sine 150 ansatte på Forus å bidra med der vi kan, sier Lien.

Forus Næringspark leder el-bysykkelprosjektet som en del av Forusvisjonen. Når startskuddet går vil nettsiden bysykkelen.no inneholde all informasjon som trengs for å kunne benytte tilbudet.
– Nå gjør vi avtaler med bedrifter om å skaffe seg elsykler til ansatte og kunder. Når de bestiller, matcher vi antall sykler og de fleste mener at det er en god gulrot for å bli med på prosjektet, sier Stein Racin Grødem, administerende direktør i Forus Næringpark.

Comments are closed.