Stort klatresenter på Tvedtsenteret?

Kan det store høye lagerbygget bli et klatresenter med stor buldrevegg? Prosessen er allerede godt i gang om å tenke nytt på Tvedtsenteret på Forus.

Ideen om å skape et stort klatresenter har kommet i prosessen med å tenke fremtidsløsninger for Tvedtsenteret. – Et viktig ledd i Forusvisjonen som gjelder 50 år fremover, er å skape nye møtesteder på Forus og et klatresenter inne er planer som vi vurdere å realisere, sier Arild Tvedt.

I klatresenteret innendørs kan en rekke aktiviteter få plass, spesielt fordi det er så høyt under taket. Området som vurderes brukt er det høye lagerbygget som har et areal på 2845 m2. – Vi kan få plass til både treningssenter, spennende aktiviteter og klatrevegg med et bygg som har en så god takhøyde, sier Tvedt og nevner såkalt high roping, caving og trening i tillegg til klatring og buldring.

– Vi ser for oss en utvikling der vi klarer å skape fysisk aktivitet, velvære og samhold. Arild Tvedt har jobbet med prosessen om å transformere Tvedtsenteret for fremtiden i vel et år. Med Forusvisjonen som underlag og inspirasjon ønsker han å gi sitt bidrag. – Kanskje vi blir de første som skaper noe nytt i tråd med Forusvisjonen? Det hadde vært veldig kjekt, sier forretningsmannen Arild Tvedt.

Comments are closed.