Folkefest på Forus og 2020park med Tour des Fjords

Velkommen til 2020park for å oppleve proffsykkelrittet Tour des Fjords lørdag 31. mai. Du kan selv vinne 10.000, 15.000 eller 20.000 til din organisasjon på å sykle fra Forus til Stavanger.

Proffene med Alexander Kristoff i spissen skal sykle langt. Hele 179 kilometer skal de tråkke seg gjennom fra etappen starter på 2020park på Forus til mål i Stavanger. Hvis du blir med kan du nøye deg med 10 behagelige kilometer inn til Stavanger sentrum. Flere kjendiser har også tenkt å bli med på rittet for å samle inn penger til gode saker, og du kan vinne en solid slump penger til din organisasjon.

Starten på denne turen er mellom 14 og 15, og kommer du før er det mye gøy å oppleve i 2020park. Folkefesten begynner kl. 1030 og varer frem til kl. 1400. Det er også lagt til rette for at bedrifter kan ta med ansatte, familier og forbindelser. De som vil spise kan kontakte 2020park@albatross-as.no for samlet bestilling. Prisen er kr. 150,- for voksne og kr. 75,- per barn inn til 12 år.

2020park har flotte fasiliteter både for publikum og utøvere. Velger du å bli med på sykkel eller bare møter opp for å heie, kan vi love at du får oppleve mye kjekt. Det blir barnesykkelritt, omvisning og opplevelser i et av regionens mest moderne og miljøvennlige næringsbygg og selvsagt kos med grilling og mat.
De som har lyst kan få prøve ut de nye el-bysyklene som i løpet av året skal være klare på Forus, for de som jobber i eller besøker området. Du får møte Dag Otto Lauritzen som er kjent fra sine stunt på TV2.

For de proffe deltakerne går etappen inn til Høle og her venter en kjent stigning opp Seldalsbakken. Etappen går videre via Ålgård og Kongeparken hvor det vil være en innlagt spurt. Derfra går turen ut på Jæren og ryttere vil bli utsatt for vind når de sykler i et relativt flatt terreng lans Jærstrendene.

Finalen vil starte i det løpet kommer inn i den lokale runden hvor en har en bratt og smal bakke opp til Ullandhaugstårnet som skal forseres tre ganger samt en hektisk finale inn i Stavanger sentrum på toppen her vil det også være dagens andre bakkespurt. Den lokale runden er hard nok til å avgjøre løpet som er inne i sin fjerde dag.

Comments are closed.